BETEG VAGY SÉRÜLT A HÁZI KEDVENCE? 
Biztonságos és hatékony, hordozható, kézi lézereink rájuk is hatnak! Nem csak a humán gyógyászat  területén vannak az otthoni lézerkezelésnek pozitív hatásai, sőt az állatgyógyászatban megengedett a szemkezelő használata is. 

FÉNYTERÁPIÁVAL kemikáliák helyett a kutyák és macskák gyógykezelése is megoldható!

A lézereink monokromatikus, koherens és polarizát tulajdonsággal is bírnak! Nagy teljesítményűek (mint a régóta, akár kórházakban használatosak,de ) biztonságosak (nem fókuszált fény, hanem szórt fény jellemzi), ezért BÁRKI, AKÁR A SAJÁT OTTHONÁBAN használhatja! Ahhoz, hogy valaki hatékonyan alkalmazza a lézerterápiát, nem szükséges mélyen
ismerni a hatásmechanizmusát, elég ha tudja mire - hogyan kell alkalmazni.

KUTYAHARAPÁS KEZELÉSE LÁGYLÉZERREL

KUTYAHARAPÁSBÓL EREDŐ FERTŐZÉS ÉS
 FÁJDALOM KEZELÉSE LÁGYLÉZERREL

”Kutyusunk a lovardai tacsi keverék mindig bajba keveredik, mert csajozik és elverik a nagyobb kanok. Most a jobb mellső lábát úgy megharapták, hogy nem tudott ráállni, fájt neki nagyon, a harapásnál meg volt duzzadva a lába! Tényleg nagyon fájdalmas lehetett, mert nem is evett, csak behúzott farokkal három lábon ugrálva közlekedett. Lekezeltem betadinnal az egész kutyát, a sebet kimostam és 3 helyen meglézereztem (a lábán a sebét, a vállát és a könyökét). Nem akartam elhinni, amint letettem az ölemből, ráállt a lábára, elindult, a farkát felcsapta és enni kért! Megdöbbentem, hogy háromszor 4 perc kezelés ilyen szinten enyhítette a fájdalmát! És azonnal! Ez tényleg hihetetlen! Egy kutyánál senki nem mondhatja, hogy placebo hatás!”

M. Adrienn

PRÓBÁLJA KI!

ELGÁZOLT KUTYA FELÉPÜLÉSÉNEK SEGÍTÉSE LÉZERKEZELÉSS

SÉRÜLT BŐRFELÜLET KEZELÉSE OTTHONI
 KÖRNYEZETBEN LÁGYLÉZERREL

"A 8 hónapos szuka kutyának áthajtottak a bal hátsó csánkján. Az ízületet a kerék eldörzsölte, de csont nem törött. Altatásban elláttuk, fájdalomcsillapítóként Norocarp injekciót, illetve Noroclav antibiotikumot injekcióban, valamint otthonra is elláttuk gyógyszerrel. A seb lezárása után cukroscopoly-s kötést kapott naponta egy hétig. A sérült hámréteg ellökődése után már nem nedvezdett a seb, áttértünk a mézes kötésre. A kezeléseket kétnaponta végeztük. A 8. héten használtuk először a Safe Laser 150-es készüléket, eleinte kétnaponta, majd az utolsó két hétben 3 naponta. A 14. hétre Liza lábáról eltűnt a seb, és azóta is probléma nélkül használja a lábát. "

Dr. Szegedi László és Dr. Szegedi Gyöngyi 

PRÓBÁLJA KI!

MACSKAGYÓGYÍTÁS LÁGYLÉZER KEZELÉSSEL

SZÁJÜREGI PROBLÉMÁK
KEZELÉSE LÉZERFÉNNYEL

"A lézeres kezelés műtét utáni alkalmazása - tulajdonosi visszajelzés alapján - csökkenti az irritáaciót is, az állatok kevésbé piszkálják a sebkörnyéket. Igen sok páciens kerül hozzám szájüregi problémával. Macskánál nehezen gyógyuló nyelv fekély esetén volt hasznos a 150-es lézer, de ugyanígy más szájüregi beavatkozásnál - pl. foghúzás után vagy fogínygyulladásnál a fogkő eltávolítást követően - is jelentős a pozitív hatása."

Dr. K. Zoltán  

PRÓBÁLJA KI!

SÉRÜLT LÓ
SEBGYÓGYÍTÁSA

LOVAK SÉRÜLÉSEINEK, SEBEINEK GYÓGYÍTÁSA
LÁGYLÉZEREK SEGÍTSÉGÉVEL

„Egy ló szállítás közben sérülést szenvedett és hozzám került gyógyításra. A sebet összevarrtuk, de a folyamatos mozgástól a seb újra szétrepedt . Ezután már nem varrtuk újra össze, hanem az 500mW-os Infra készüléket kezdtük alkalmazni. Pontonként 5 perc kezelési időt alkalmazva naponta, a seb teljes felületét végig lézereztük. Néhány nap után már látható volt, hogy a seb gyógyulni kezdett. Az 5 hét kezelés után lényeges javulás, alig látható seb volt látható. A lézerezés hatására a gyógyulási folyamat teljesen komplikáció mentes volt.”

Dr. J. O. Obivinolic 

PRÓBÁLJA KI!

MÉLY HÁMSÉRÜLÉSEK KEZELÉSE ÁLLATOKNÁL

LÁGYLÉZERES HÁMSÉRÜLÉSKEZELÉS ÁLLATOKNÁL OTTHONI KÖRNYEZETBEN

„Leggyakrabban különböző mély hámsérüléseknél használjuk a 150 mW-os készüléket, kiegészítő kezelésként. A 2-3cm átmérőjű sebek 8-10 alkalommal történő kezelés után nyom nélkül gyógyulnak. Használtuk már égési sérülésnél is. 4 cm hosszú, 2 cm széles teljes hámhiány 16-17 kezelés után nyom nélkül hámosodott. Az első 5-6 kezelés 24 maximum 48 óránkénti gyakorisággal történt, majd heti 2-3 alkalommal.”

Dr. S. László 

PRÓBÁLJA KI!

ALLERGIAKEZELÉS
ÁLLATOKNÁL

ALLERGIÁS TÜNETEK KEZELÉSE
LÉZERREL HÁZIÁLLATOKON

„Állatorvos ismerőseimtől egyre gyakrabban hallom, hogy bizony a kis házi kedvencek is allergiássá válnak és bíztatásukra kipróbáltuk állattartó barátokon keresztül, valóban, működik-e az allergiás tünetek kezelése állatkáikon. Bizony! Ahogy nálam is, esetükben is az orrnyálkahártyába világítás enyhítette a tüneteket! Akár napi 2-3 alkalommal is lehet a műveletet alkalmazni. Nagy megkönnyebbülés , hogy nem vakaróznak, nincs fokozott váladéktermelés.”

B. Mónika 

PRÓBÁLJA KI!

KUTYA GERINCPROBLÉMÁINAK KEZELÉSE LÉZERTERÁPIÁVAL

------

„Én elsősorban a kutyusom miatt vettem a készüléket, a gerincét kezelem vele (több sérve is van). Szonikám nagyon szereti a kezelést, esténként már várja. Fájdalma így szerintem nincsen. (Három éve pelenkázom, mert nem tudja tartani a vizeletet és a székletet.) Nem tudom, hogy lézer nélkül milyen lenne az állapota, bízom benne, hogy jót tesz neki a rendszeres kezelés.”

P.Kriszta

PRÓBÁLJA KI!

AGILIS TACSKÓ KEZELÉSE LÉZERREL

-------

"A másfél éves tacskó kiskutyám sántítása (ficam, vagy húzódás miatt ?) 2 lézeres kezelés után rendbe jött. Szinte hihetetlen volt!
Mozart elég agilis kutyus, a kezeléseket mégis jól tűrte.
Amióta csak megvettük a Safe Lasert, azóta rendszeresen használjuk és érezzük igen jótékony, gyógyító hatását.
A családban az utóbbi időben előfordult esetekben
- csonttörés, bokaficam, izomfájdalom, csípő-, kézízületi fájdalmak, fej,-fog-és fülfájás, orrfolyás- kezelésére használtuk eredményesen.
A fájdalom 1-4 kezelés után teljesen megszűnt.
Fontos, hogy a tünetek megjelenésekor mielőbb megkezdjük a lézerezést!
A készülék eredményes használatának pozitív tapasztalatai alapján jószívvel ajánlom a Safe Laser-t Mindenkinek!” 

S.Tamás

PRÓBÁLJA KI!

Hogyan gyógyít a Safe Laser?

A lézerfény fájdalomcsillapító, gyulladás- és ödéma csökkentő, a betegek, sérültek sejtregenerációját segíti, immunrendszerét stimulálja. Semmilyen ismert káros mellékhatása nincs.


Életmód lézerek
lágylézer technológia 

FÁJDALOM CSILLAPÍTÁS
Eredményesen csillapíthatja fájdalmát otthon is elvégezhető lézeres terápiával.

GYULLADÁS CSÖKKENTÉS
A gyógyszeres kezelések sem segítenek a gyulladás csökkentésében? Próbálja ki lézeres gyulladáscsökkentést. 

PORCREGENERÁCIÓ
Eredményesen kezelheti otthoni környezetben porcproblémáit egy XXI.-századi lézeres porcregeneráló technológiával

LÉZERBÉRLÉS >

SZEMÉLYES TANÁCSADÁSÉRT ÉS A LÉZEREK BÉRLÉSÉVEL KAPCSOLATBAN KÉREM KERESSEN!


Tisztelt Látogató!

Reméljük, az oldalunkon olvasott  életmód lézerekkel kapcsolatos  információk alapján hamarosan ügyfeleink között üdvözölhetjük!

+36 20 364 0808
06 27 739 251

GYÓGYULJUNK, ha lehet FÉNYTERÁPIÁVAL kemikáliák helyett!