GYÓGYULJUNK,
ha lehet 
FÉNYTERÁPIÁVAL 
kemikáliák helyett!

A lézereink monokromatikus, koherens és polarizát tulajdonsággal is bírnak! Nagy teljesítményűek (mint a régóta, akár kórházakban használatosak,de ) biztonságosak (nem fókuszált fény, hanem szórt fény jellemzi),

ezért BÁRKI, AKÁR A SAJÁT OTTHONÁBAN használhatja!

TÉRDFÁJDALOM

AKUT IZÜLETI GYULLADÁS

5 napja kezdődött a térdfájdalmam. Nem tudom, hogy megerőltettem vagy egy rossz mozdulat váltotta ki, de napról napra erősödött a fájdalom. Ma reggel már nem tudtam lépcsőn menni, ezért elérkezettnek láttam az időt, hogy kezeljem a Safe Laser 500 Infra-val. 3 ponton 5-5-5 perces kezeléssel a fájdalom 100%-ig elmúlt. Igaz, 1h múlva kicsit újra fájt, de a lépcsőt azóta kettesével tudom venni! Gyártóként a klinikai tanulmányok, kórházi tapasztalatok, esettanulmányok pontos ismerete ellenére is megdöbbentett, hogy egy ilyen jelentős fájdalmat is gyorsan tud csillapít a lézer. Semmi sem olyan meggyőző, mint a saját tapasztalat"R. Tamás

PRÓBÁLJA KI!

SAROKCSONT GYULLADÁS

IZÜLETI FÁJDALOM

66 éves elmúltam. Járásképtelenné váltam egy időre sarokcsontgyulladás miatt, mely az egészségügy által biztosított terápiák (pásztázó lézerkezelés, fizikoterápiák, pakolások és gyulladásgátló krémek) ellenére is makacsul tartotta magát. A reumatológus előrevetítése szerint a következő lépés ortopédián injekciós kezelés, szteroidok, végül kétséges kimenetelű műtét lett volna a rám váró program, amelytől nagyon ódzkodtam. 11 nappal ezelőtt került hozzám egy SL 500 készülék, mellyel naponta 2 alkalommal kezeltem a sarkam 3 legfájóbb pontját, melytől ma reggelre a sarkam teljesen fájdalommentes lett. Bármilyen pózban állok rá, vagy lépkedhetek göröngyös, kerti talajon is, sőt unokám emelgetése során sem érzek semmilyen fájdalmat. Nem ámítás, a készülékkel való néhány kezelés hatására nyilván megszűnt a gyulladás, a fájdalomból pedig semmi nem maradt. Hálás vagyok a feltalálónak, hiszen rövid időn belül visszakaptam a szokásos mozgásomat."

Jné Z. Györgyi

PRÓBÁLJA KI!

CSONTHÁRTYA GYULLADÁS

IZÜLETI BÁNTALMAK KEZELÉSE

"Tavaly a sarkamban csonthártya gyulladás lett. Hagyományosan kezelték ultrahanggal, kencékkel, de nem javult. 2 hónap lézerkezeléssel teljesen jó, már tudok újra futni!"

S. József, 73 éves

PRÓBÁLJA KI!

CSONTTÖRÉS UTÁNI REGENERÁCIÓ

CSONTREGENERÁCIÓ
LÁGYLÉZER SEGÍTSÉGÉVEL

"Június 23-án esésem következtében darabosan tört a vállcsontom, szerencsére a helyén maradt, nem mozdult el. A traumatológián megröntgenezték, majd rögzítő kötés… stb. Az esés napján már lézerezni kezdtem a vállamat, karomat a Safe Laser 500 Infrával. Az egy hetes kontroll után saját felelősségemre egy levehető kötést kaptam. Folyamatos lézerezés mellett 3 hét után óvatosan használni kezdtem a sérült bal karomat is. A lézerezésnek köszönhetően aug. 10-től, gyógytorna nélkül is tökéletesen tudom használni a karom, illetve annyit pontosítok, hogy úszni nem tudok, de a háztartási munkát, a 2 éves unokát, a kerti kapálást teljeskörűen, fájdalom nélkül el tudom látni. Már számolni sem tudom, hány esetben segített rajtam a lézerkészülék. Az elviselhetetlen fájdalommal járó sarokcsontgyulladást, a térdemben a porckopást, legutóbb a csonttörést gyógyította. 67 évesen nem vagyok ücsörgésre kényszerítve, hanem élhetem tovább fájdalom mentesen a fiatalkori, mozgékony életformámat.

Ismét csak megköszönni tudom Önöknek!" J.Z. Györgyi

PRÓBÁLJA KI!

TÉRD BEVÉRZÉSE

CSONTREGENERÁCIÓ
LÁGYLÉZER SEGÍTSÉGÉVEL

"89 éves nagypapám térde három alkalommal bevérzett (május 19-én, 20-án és június 14-én), egyelőre nem tudni mitől, ütés nem érte. Mindhárom alkalommal leszívtak róla véres folyadékot. Az első leszívás óta az a térde duzzadt, a másik oldalon a csípőből a combcsont naponta többször kiugrott. Ezután kezdtük el használni a Safe Laser 500 Infra készüléket a térdén és a csípőjén. 2 naponta lézerezzük és azóta csökkent a térdben a fájdalom, jobban tudja terhelni (pl. könnyebben lépcsőzik), és a lézer használata óta a combcsont egyszer sem ugrott ki! Ami nekünk, a családnak fontos, hogy a lézer az egyetlen, ami megoldást ad, mert 1 orvos kivételével mindenki kb. annyit mondott, hogy nem tudom mitől vérzik be, de 89 évesen nem kell ezen meglepődni. Nekünk is jó látni, hogy igenis van megoldás!

Még egyszer nagyon köszönjük!!!!! " Kriszta

PRÓBÁLJA KI!

SPORTSÉRÜLÉSEK

IZOMSZAKADÁS GYÓGYÍTÁSA
LÁGYLÉZER SEGÍTSÉGÉVEL

" A múlt nyáron a barátainkkal egy szabadtéri, családi pikniket szerveztünk sok mozgással. Bemelegítés nélkül indultam a játéknak, pár lépés után villámcsapásszerűen elestem, a bal combomban elszakadt az egyik hátsó izom. Huszonévesen már volt hasonló sportsérülésem, ami igencsak rossz emlék maradt, mert akkor több, mint 6 hétig tartott a gyógyulás. Kétségbe estem, mert közel a 70-hez, mire is számíthatnék. Ekkor ajánlotta a lézert egy barátom. Némi szkepticizmussal fogadtam a javaslatát, de nem éreztem kockázatot. Naponta kétszer 3-5 percig használtam a lézerkészüléket a sérülés helyén és a bevérzett területeken. Szinte hihetetlen, de már egy hét után felszívódtak a bevérzések, a fájdalom csökkent, a harmadik hét végére a lábam tökéletesen rendbe jött. A sebészorvosom, aki több hónapos gyógyulást prognosztizált, csodának titulálta a gyógyulást."

M.András

PRÓBÁLJA KI!

BŐRKIÜTÉS GYEREKEKNÉL

BŐRREGENERÁCIÓ LÁGYLÉZER SEGÍTSÉGÉVEL

”20 hónapos Dani babánknak nyáron ijesztően csúnya, gennyes kiütések lettek az arcán és a popsiján. A háziorvos egy szteroidos kenőcsöt írt fel, amit a gyógyszerészünkkel való beszélgetés után nem szívesen kentem volna a picire ilyen nagy kiterjedt felületeken. Szerencsére akkor már ismertük a Safe Laser készüléket, mert otthon már többféle problémára használtuk a családban. Gondoltam, hogy mielőtt a gyógyszeres kenőcsöt elkezdem alkalmazni, kipróbálom a lézeres készülékünket, mert tudtam, hogy gyulladásos bőrproblémáknál kifejezetten ajánlott. Napi 2x használtuk a Safe Laser 150-as készüléket egy-egy felületen 3-4 percig és 2 nap után látványos javulást tapasztaltunk. Folytattuk a kezelést és kb. 1 hét alatt a hólyagok,kiütések teljesen megszűntek és a sebek is hegmentesen gyógyultak. Nagyon örültem, hogy nem kellett végül a szteroidos kenőcsöt használni.”

P. Mónika  

PRÓBÁLJA KI!

LÉGÚTI GYULLADÁS

NYÁLKAHÁRTYA KEZELÉSE LÁGYLÉZER SEGÍTSÉGÉVEL

„Tavaly 3-szor is úgy hoztam haza az első osztályos gyermekemet, hogy kezdett náthás lenni. Minden alkalommal, miután hazaértünk, rögtön bevilágított a 150-es lézerrel az orrába 3-3 percet orrlyukanként, közben hol legózott a másik kezével, hol csak megbeszéltük az aznapi élményeit. Este a meseolvasás közben ugyanígy jártunk el és másnapra NEM alakult ki a betegség! Szuper!”

M. Mónika 

PRÓBÁLJA KI!

OVIS BALESET

VÉRALÁFUTÁS KEZELÉSE LÁGYLÉZER SEGÍTSÉGÉVEL

„Kisfiam az oviban elesett és úgy beütötte a fejecskéjét, hogy jó méretes, lilás duzzanat lett rajta. A röntgen során szerencsére kiderült, hogy nincs nagy baj, de elkezdtük lézerezni és 2 nap alatt is már nagyon szépen visszahúzódott a pukli és elkezdett felszívódni a vérömleny. Hasznos dolog ez a gyógyító lézerkészülék!”

K. Viktória 

PRÓBÁLJA KI!

FÜL-ORR-GÉGE

TOROKGYULLADÁS KEZELÉSE
LÁGYLÉZER SEGÍTSÉGÉVEL

"Nagyon meg vagyok elégedve a lézerrel! Sok problémára használtam már, de a legutóbbi felfedezésem, hogy amikor fájt a torkom, nem csak az orromba világítottam vele, hanem gondolván, hogy fájdalom -és gyulladáscsökkentő, kívülről a torkomra teszem. Eddig szinte minden évben belefutottam ilyen torokfájós történetbe és mindig antibiotikum-kúra lett a vége. Most igen hamar , szintetikus gyógyszerek nélkül helyrejöttem. Most nagyon gondolkodom, hogy a legnagyobb lézert is megveszem, mert férjem ízületi problémáira az még hatékonyabb lenne, tudomásom szerint."

M. Magdolna

PRÓBÁLJA KI!

HALLÁSCSÖKKENÉS

HALLÁSCSÖKKENÉS KEZELÉSE
LÁGYLÉZER SEGÍTSÉGÉVEL

„20 évvel ezelőtt kezdett romlani a hallásom. Az alapos és rendszeres orvosi vizsgálatok semmilyen szervi eltérést nem tudtak kimutatni, ezért hatékony gyógymódot sem tudtak ajánlani. Évről évre folyamatosan egyre rosszabbul hallottam és végül egy komoly halláscsökkenésem alakult ki. A TV-t már csak nagy hangerővel hallottam, ami a környezetemet egyre jobban zavarta. A legutóbbi vizsgálaton már az életkoromnak tudták be a halláskárosodásomat. A Safe Laser 150-et idén kezdetem el használni. Száloptikával vezettem be a lézerfényt naponta 5-5 percig mindkét fülembe. Egy hónap után érzékeltem először, hogy jobban hallok és a következő hónapokban folyamatos lézeres kezelés mellett a javulás folytatódott. Néhány hónap lézerezés után, már 95%-os ismét a hallásom és én kérem meg a környezetemet, hogy halkítsák lejjebb a TV-t. Egészségügyi szakértőként számomra is megdöbbentő, hogy ilyen javulást lehetett elérni napi néhány perces,fájdalommentes lézerkezeléssel, mindezt az otthonom kényelmében. Hálás vagyok, hogy visszakaptam ifjúkori hallásomat.”

E. Károly - Egészségügyi szakértő

PRÓBÁLJA KI!

ORRMŰTÉT

MŰTÉT UTÁNI REGENERÁCIÓS
KEZELÉS LÁGYLÉZER TECHNOLÓGIÁVAL

" Az ember nem is gondolná, hogy miután kimegy az érzéstelenítő hatása, mennyire tud fájni a műtéti terület. Még varrta az orromat Juhász Főorvos Asszony, amikor én már engedélyt kértem a Safe Laser esti használatára. Akkor még csak a hegmentes és gyors gyógyulás miatt kérdeztem, de hamar rá kellett jönnöm, hogy bizony egy egyszerű anyajegy eltávolítás is mekkora fájdalommal jár. Annyira kellemetlen volt, hogy már a műtét napján az esti órákban nem bírtam tovább és elővettem a Safe Laser 500 Infra készüléket. Két területen kezeltem az orromat 10 percet és nagyon rövid időn belül, már a kezelés után félórával éreztem, hogy enyhül a fájdalom, majd teljesen meg is szűnt. A műtét további mellékhatása, hogy nem lehet orrot fújni legalább egy hétig. Véleményem szerint ez a legborzasztóbb érzés, mert amióta nem szabad, azóta csak fújni-fújni szeretném. Az orrfolyás megakadályozására és így a csiklandozó inger csökkentésére a SL 30 készüléket vetettem be. A lábadozás első két napját tehát hol SL 500 Infrával, hol SL 30 készülékkel az orromon/orromban töltöttem. Hatásos volt, a műtét utáni 3. napon mentem vissza kontrollra és csak csodálták, hogy mennyire szépen és gyorsan gyógyul. Sőt! Két varratot már el is lehetett távolítani. Töredelmesen be kell vallanom, hogy újra és újra képes a lágylézer terápia ámulatba ejteni."

B. Barbara 

PRÓBÁLJA KI!

FOGFÁJDALOM
ENYHÍTÉSE

FOGFÁJDALMAK ENYHÍTÉSE OTTHON IS HASZNÁLHATÓ LÁGYLÉZER TERÁPIÁVAL

"A gyógyító, otthon is biztonsággal használható lézerkészülékek úgy hatnak pl fogproblémák esetén, hogy , ha bőrön keresztül világítjuk a kezelni kívánt részt, közben a bőr kollagéntermelését is stimuláljuk, kvázi ránctalanít, fiatalít bennünket és miután 3-4 cm mélyen hat a közepes lézer, közben fájdalomcsillapító, gyulladáscsökkentő. Kipróbáltam így is és száloptikával is, mert a szájüreg felőli fogfelszínek illetve íny kezelése azzal érhető el."

B. Péter  

PRÓBÁLJA KI!

FOGMENTÉS SAFE LASER KÉSZÜLÉKKEL

OTTHONI FOGKEZELÉS LÁGYLÉZER SEGÍTSÉGÉVEL

"Két hete fogorvosom a röntgen felvétel átnézése után, jobb oldali bölcsességfogamat kihúzásra ítélte. Valóban érintésre is nagyon fájt, de valamit azért még megpróbáltam. A Safe Laser 500 Infra készülékkel arcon át egy hétig folyamatosan kezeltem fogamat, több irányból is. Az érzékenység folyamatosan és szinte azonnal csökkent! Az első napokban csak néhány órára, de kb. a hetedik napi kezelés után, teljesen megszűnt a fájdalom, rágni tudok vele. Elmúlt az érzékenység, a gyulladás. Gondolom nem kell különösen hangsúlyoznom, hogy ez életminőségileg mennyire fontos, alapvető, s hogy mennyi kiadástól szabadított meg. Ezek után fogorvosom kölcsönkérte a készüléket saját térdizületi problémájának, valamint felesége derékbántalmainak kezelésére és nekik is segített. Köszönöm, nagyon köszönöm!"

Dr. P. Péter 

PRÓBÁLJA KI!

SZÁJSEBÉSZETI BEAVATKOZÁS UTÁNI REGENERÁCIÓ

MŰTÉT UTÁNI REGENERÁCIÓS
KEZELÉS LÁGYLÉZER TECHNOLÓGIÁVAL

"Fogorvosként tapasztalom, hogy szájsebészeti beavatkozások után a lézerkezelés sorozat a gyógyulási időt roppant módon lerövidíti és herpeszkezelésre is kiváló a fájdalom -és tünetcsökkentés miatt."

Dr M. László 

PRÓBÁLJA KI!

ÖDÉMÁS VÉGTAG KEZELÉSE

FELDAGADT KÉZ GYÓGYÍTÁSA LÁGYLÉZER TECHNOLÓGIÁVAL OTTHONI KÖRNYEZETBEN

„Egyik fiam kissé harcias természetű és egy alkalommal mérgében beleütött a falba. Annyira beödémásodott a kézfeje, hogy úgy tűnt, felfújták. El nem színeződött, törés, repedés sem volt. Lézereztem neki az 500-as készülékkel és el sem akartuk hinni: ahogy 3 perc egy helyben kezelés után arrébb tettem a következő helyre, teljesen „lelapult” a kezelt részen a duzzanat. Így mentünk sorba és teljesen rendbe jött! Szuper, hogy nem kellett orvoshoz menni, otthon, biztonságosan gyógyítjuk magunkat!”

P. Annamária 

PRÓBÁLJA KI!

FÜLGYULLADÁS

GYULLADT FÜL KEZELÉSE OTTHON LÁGYLÉZERREL, BIZTONSÁGGAL

"15 éve műtötték a fülemet. Azóta folyamatos fülgyulladással küzdöttem. Havonta 2-3x mentem orvoshoz az elviselhetetlen fájdalom miatt. Egy hétig világítottam mindkét hallójáratomat az akkor még gyártott , ma már csak bérelhető  Safe Laser 30-as berendezéssel, naponta 5-5 percig. (ma már csak a nagyobb teljesítményü készülékek kaphatóak, amelyekkel a kezelési idő lerövidült).  A lézeres kezelések óta teljesen panaszmentes vagyok. Azóta is rendszeresen használom a készüléket.”

F. Mária 

PRÓBÁLJA KI!

STROKE

SZTRÓK UTÁNI ÁLLAPOT LÉZERTERÁPIÁS KEZELÉSE OTTHONI KÖRNYEZETBEN TAPASZTALATOK ALAPJÁN

"Azzal kezdeném, hogy csak jó, sőt azt mondhatom, csodálatos tapasztalatunk van a lézerrel kapcsolatban. Férjem, Feri 2011.08.05-én kapott sztrókot, aminek következményeként nem látta rendesen a szavakat és mondatokat nem tudott folyamatosan egyben olvasni. Egyensúly érzéke nem volt, vérnyomását, vérsűrűségét nem lehetett stabilizálni, memória gondjai voltak és mind ezek mellé még depressziós is volt. Az orvosok azt mondták, hogy ez most már nem nagyon fog megváltozni, nyugodjunk bele. Ekkor kezdtük használni a lézer készüléket, Safe Laser 150 orrkezelővel kb. 2 hónappal a betegsége kiderülése után. A tapasztalatunk az, hogy azóta vérnyomása, vérsűrűsége megfelelő, a gyógyszereit csökkenteni lehetett. Nagy motorral jár dolgozni, újra van egyensúly-érzéke. Az olvasással is jobban boldogul, keresztrejtvényt fejt és sokkal hamarabb túljut az időnként visszatérő depresszión. Újra minőségi életet tud élni, annak ellenére, hogy tudjuk, ebből a betegségből nem lehet tökéletesen meggyógyulni. Mindezekért nagyon hálás vagyok nektek.”

K.Ferencné 

PRÓBÁLJA KI!

ALLERGIAKEZELÉS

ALLERGIA TÜNETEINEK CSÖKKENTÉSE OTTHONI LÉZERTERÁPIÁVAL A TAPASZTALATOK SZERINT

„Több éve szenvedek allergiás tünetekben. A fémallergiát már leküzdöttem vitaminokkal, a pollenallergia miatt viszont kínszenvedés volt az éjszakánk. Ha nyitott ablaknál próbáltunk aludni, nekem dugult el az orrom, ha csukottnál, férjem akart hőgutát kapni. Szerencsére rátaláltam egy vitamincsaládra és a lézerre, amit hatékonyan alkalmazok az allergia tüneteinek enyhítésére, megszűntetésére. Nincs szem-fülviszketés, alig fújok orrot és már nyitott ablaknál alszunk pollenszezonban is. Ajánlom az allergiás sorstársaimnak!”

B Mónika  

PRÓBÁLJA KI!

ALLERGIÁS GYERMEKEK

EKCÉMÁS FOLTOK KEZELÉSE LÁGYLÉZEREK SEGÍTSÉGÉVEL OTTHONI KÖRNYEZETBEN A TAPASZTALATOK SZERINT

„Gyermekem tejallergiás és időnként diétahiba miatt, előfordulnak ekcémás foltok rajta. Szerencsére megismerhettem a családbarát lézereket és tudom, úgy tűntetik el a” bőrhibákat”, hogy semmi károsodást nem okoznak bennünk! Viszem is magammal a táskámban, akárhová megyünk. Egy gyerekes családban nem ritkák az elesésből adódó hámsérülések sem. Ezek tényleg gyógyító csodák!”

B. Mónika 

PRÓBÁLJA KI!

POLLEN ALLERGIA

POLLEN ALLERGIA KEZELÉSE BIZTONSÁGOS LÁGYLÉZERREL A TAPASZTALATOK SZERINT

”29 éves vagyok és egy kertészetben dolgozom. Gyerekkorom óta van pollen allergiám. Mivel szeretem a munkám és folyamatosan növényekkel foglalkozom, ezért allergia gyógyszereket kellett szednem.(Rinocort orrspray, Allergodil szem-csepp, Loretadin tbl.) Sajnos így a gyógyszer költségem elég magas volt és sokszor beteg voltam több héten át. Egyik ilyen “megfázásom” alkalmával meguntam a dolgot és édesanyám tanácsára elkezdtem használni a Safe Lasert! Édesanyám már régóta használja a készüléket és nagyon sok jót mesélt róla. Kicsit hitetlenkedtem, de ez azonnal elmúlt, mikor az első kezelés után végig tudtam aludni az éjszakát! Az utasítás szerint naponta 2x5 percig lézereztem mindkét orrnyílásomat a kicsi lézerrel (Safe Laser 30). Pár nap elteltével a kínzó köhögés is elmúlt és megszűnt az orrfolyás. Azóta tavasszal és ősszel naponta kezelem magam, a többi hónapban heti 2-3x fenntartó kezelést végzek és teljesen egészséges vagyok! Jobb kedvem van és már a szemem se viszket!” Köszönet a lézer feltalálójának!

H. Margit  

PRÓBÁLJA KI!

ARCÜREG GYULLADÁS

ARCÜREG GYULLADÁS KEZELÉSE BIZTONSÁGOS LÁGYLÉZERREL

"Sajnos a rossz fejberendezkedésem miatt, elég gyakori volt az arcüreg gyulladás esetemben. Nagyon jó , hogy rátaláltam a lézerre, mert nem kell gyógyszert szedni, nem hasogat a fejem. Ha érzem hogy "van fejem", elkezdem a kezelést. A váladékozás hamar elmúlik."

H. Piroska  

PRÓBÁLJA KI!

CSONTTÖRÉS

CSONTTÖRÉS KEZELÉSE BIZTONSÁGOS LÁGYLÉZERREL

" Kézközépcsont törés nem egyszer fordult már elő velem. Legutóbb gipszbe se tették, lézereztem többször naponta. A regenerációs időt valóban csökkenti. Hamarabb térhettem vissza a mindennapokba."

Ifj. B. Péter

PRÓBÁLJA KI!

TÉRDFÁJDALOM

TÉRDFÁJDALOM KEZELÉSE BIZTONSÁGOS LÁGYLÉZERREL

Józsiról írta lézeres tapasztalatait lánya Csilla: "57 éves, és kb. 10 éve fáj a térde. Három éve műtötték a bal térdét porckopás miatt és Baker cisztája is volt. A műtét után három hónappal hyaluronsavat fecskendeztek be a porchoz. Ez a térde kb. 2 évig tünetmentes volt, csak néha kellett fájdalomcsillapítót szednie. Közben már a másik térdét is műteni kellett volna. Kb. egy éve mindkét térde ugyanúgy fájt, mint a műtét előtt. Január közepétől lézerezi mindkét térdét pontonként 5-5 percig, három hétig napi rendszerességgel, javulás csak két hét után jelentkezett. ezt kövezően ritkította a kezelést heti három alkalomra. Gyógyszereit két hét után letette és azóta sem szedi. Csak kemény fizikai terhelés esetén jött elő pát alkalommal, de lézerezés hatására megszűnt. A derekán sérv van, amit műtöttek. Lézerezte kb. 5 alkalommal és fájdalma teljesen megszűnt. Örök hála és köszönet."

PRÓBÁLJA KI!

TAPASZTALATOK AZ OTTHON IS ELVÉGEZHETŐ
LÁGYLÉZER KEZELÉSEKKEL KAPCSOLATBAN

MOZGÁSSZERVI PROBLÉMÁK

A LÉZERKEZELÉS MEGOLDÁS MOZGÁSSZERVI PROBLÉMÁJÁRA!  

HA :
- ízületi fájdalma van,
- vagy ízületi gyulladása
- porckorongsérve
- csípő- vagy
- térdkopása van
- esetleg már protézissel rendelkezik
- fáj a könyöke
- sérült a válla
- ha úgy érzi, elfeküdte a nyakát
- sarkantyúja van

Otthon is, biztonsággal , eredményesen kezelheti problémáját! Nem kell sehová eljárkálni, bejelentkezni, várakozni, esetleg szabadságot kérni! Elkerülné a műtétet vagy abból szeretne hamar felépülni? Nem akar már tapaszokat, szteroidot? Nincs ideje fürdőkbe járni? Ha igazán unja már a fájdalmat, a mozgáskorlátozottságot, megoldhatja gondjait lézerkészülékeinkkel, amelyek csökkenthetik illetve megszűntethetik gondjait!

SPORTSÉRÜLÉSEK

ELHASZNÁLÓDOTT A
SZERVEZETE A NAGY IGÉNYBEVÉTELTŐL? -SOKSZOR FÁJDALMAI VANNAK, DE NINCS
IDŐ REGENERÁLÓDNI? -ÚJRA ÉS ÚJRA LESÉRÜL?

Lézeres megvilágítás esetén az izmok, ízületek, szalagok gyulladása miatti panaszok csökkennek illetve megszűnnek.

Nem kell sehová eljárkálni, bejelentkezni, várakozni, esetleg szabadságot kérni! Unja már a fájdalmat, a mozgáskorlátozottságot, kiegészítené a fizikoterápiás kezelést, elkerülné a műtétet vagy abból szeretne hamar felépülni? Nem akar már tapaszokat, szteroidot? Nincs ideje fürdőkbe járni? Életmód-lézereinkkel
panaszai csökkennek illetve megszűntethetőek, használatuk egyszerű,biztonságos, bárhol használhatóak! Nagyobb teljesítményre törekszik? Az orron át történő lézeres megvilágítás tapasztalataink szerint növeli a szellemi és fizikai teljesítményt, mivel oxigenizálja a szervezetet!

FÜL-ORR-GÉGÉSZET

HATÉKONY,
BIZTONSÁGOS, BÁRHOL ALKALMAZHATÓ MEGOLDÁST KERES? KIS MÉRETŰ
LÉZERKÉSZÜLÉKEINK FÁJDALOMCSILLAPÍTÓ, GYULLADÁSCSÖKKENTŐ HATÁSSAL
BÍRNAK, AKKOR IS HA ÖNNEK EZ A PANASZA ÁLL FENN:

- allergia 
- asztma 
- fülgyulladás 
- fülzúgás 
- herpesz 
- torokfájás 
- légúti gyulladás 
- influenza 

Nem kell sehová eljárkálni, bejelentkezni, várakozni,  esetleg szabadságot kérni! Életmód-lézereinkkel panaszai csökkennek
illetve megszűntethetőek! Családbarát lézereink használata
egyszerű,biztonságosak,bárhol használhatóak!


Életmód lézerek
lágylézer technológia 

FÁJDALOM CSILLAPÍTÁS
Eredményesen csillapíthatja fájdalmát otthon is elvégezhető lézeres terápiával.

GYULLADÁS CSÖKKENTÉS
A gyógyszeres kezelések sem segítenek a gyulladás csökkentésében? Próbálja ki lézeres gyulladáscsökkentést. 

PORCREGENERÁCIÓ
Eredményesen kezelheti otthoni környezetben porcproblémáit
egy XXI.-századi lézeres porcregeneráló technológiával

LÉZERBÉRLÉS >

SZEMÉLYES TANÁCSADÁSÉRT ÉS A LÉZEREK BÉRLÉSÉVEL KAPCSOLATBAN KÉREM KERESSEN!


Tisztelt Látogató!

Reméljük, az oldalunkon olvasott  életmód lézerekkel kapcsolatos  információk alapján hamarosan ügyfeleink között üdvözölhetjük!

+36 20 364 0808
06 27 739 251

GYÓGYULJUNK, ha lehet FÉNYTERÁPIÁVAL kemikáliák helyett!